Filter

Barva

Material

Velikost

Zapiranje

Spol

Cena

0,00 € - 30,00 €

Obstaja 10 izdelkov.

Prikazujem 1-10 od skupno 10 izdelkov

Različni načini nošenja pasne torbice

Čeprav se marsikomu zdi samoumevno, da se torbica za okoli pasu nosi izključno na pasu, pa to ni čisto res. Pasne torbice se sicer najpogosteje res nosijo na pasu, pa vendar obstaja še nekaj drugih možnosti, ki so prišle z novimi modnimi smernicami.

Modne pasne torbice se recimo lahko nosi tudi na bokih. Pašček malenkost razrahljamo in pustimo, da se torbica lagodno uleže na tvoje boke. V tem primeru pasna torbica ni več na poziciji popka, ampak je nižje – odvisno, kako raztegnjen je pašček.

V zadnjih letih lahko opazimo tudi trend nošenja pasne torbice kot bum torbe (ang. bum bag), ki se jih nosi kot torbe za čez ramo, sama torbica pa je takoj pod prsmi, po želji pa lahko tudi nižje. V kolikor boš šla kdaj v center Ljubljane, boš lahko kaj hitro opazila, da si torbice za okoli pasu ženske nastavijo tudi na hrbet, tako kot nahrbtnik.

No, kot lahko opaziš, so pravila mode postala zares ohlapna, zato si dandanes lahko privoščimo tudi malo bolj drugačno modo.

Ali je torbica za okoli pasu še popularna?

Seveda! Torbica za okoli pasu je še kako popularna. Ne le to – Pasne torbice so čedalje bolj priljubljene. So lahkotne in te pri nošenju ne motijo, pogosto boš na njo celo pozabila. So zares zelo praktične, saj lahko vanjo pospraviš svoje najnujnejše drobnarije in jih ne rabiš tlačiti v žep. Preveč napete hlače pri žepih seveda ne izgledajo lepo, pa tudi udobne niso.

Poleg tega te modne pasne torbice naredijo unikatno, saj so za veliko ljudi elegantne pasne torbice še vedno nekaj novega.

Prednosti in slabosti torbice za okoli pasu

Te morda zanimajo prednosti in slabosti torbice za okoli pasu? Morda se boš tako lažje odločila za njo, ali pa boš odkrila, da le ta ni zate in potrebuješ druge vrste torbico.

Prednosti pasne torbice:

+ Torbica za okoli pasu ti daje svobodo (zato jo tudi najpogosteje vidiš pri vojakih, policistih, ipd.). Roke so proste, na torbico pa pogosto kar pozabiš.

+ Pasne torbice ti zagotavljajo varnost tvojih drobnarij, saj so le te vedno pred očmi.

+ Pasna torbica je majhna in lahka, zato bo tvoj vsakdan lažji.

+ Torbe za okoli pasu so zelo fleksibilne, saj jih lahko zaradi po dolžini prilagodljivega paščka nosimo na več različnih načinov, ki smo jih omenili že zgoraj. Poišči si tisti stil, ki bo tvojemu outfitu najbolj odgovarjal.

Slabosti pasne torbice:

- Vsekakor je velikost oz. majhnost pasne torbice njena prednost a hkrati tudi slabost, saj lahko vanjo spravimo le najbolj pomembne in majhne drobnarije. Če si ženska, ki mora imeti s seboj veliko pripomočkov, ta torbica najverjetneje ni zate.

- Prav zaradi svoje majhnosti je pasna torbica tudi hitro prenapolnjena, kar lahko močno vpliva na tvoj izgled.

Kdaj ti bo pasna torbica za na pas še prišla prav?

Pasna torbica za na pas je zares vsestransko uporabna.

Obožujejo in uporabljajo jih profesionalni in rekreativni športniki za praktično vse mogoče športe. Športna torbica za okoli pasu mora biti majhna, lahka in močneje pripeta na tvoje telo, da te med aktivnostmi ne bo motila. Zelo pogosto so športne torbice za okoli pasu živih ali celo fluorescenčnih barv, predvsem tekaške športne torbice za okoli pasu.

Modne pasne torbice so odlična ideja za lagoden sprehod po mestu, kjer morda s seboj ne potrebuješ veliko drobnarij. Modna torbica za okoli pasu zagotovo ne bo ostala neopažena.

Pasna torbica je odlična izbira tudi pri vsakodnevnih opravilih, kjer bi želela imeti obe roki prosti.

 

Razišči našo ponudbo in si izberi svojo torbico, ki te nikoli ne bo ovirala. Pasna torbica za okoli pasu ti bo sigurno prišla še kako prav.