Filter

Podkategorije

Barva

Material

Velikost

Zapiranje

Spol

Cena

0,00 € - 70,00 €

Obstaja 279 izdelkov.

Prikazujem 1-30 od skupno 279 izdelkov

Ženska torbica, ki bo dopolnila tvoj izgled

Ženska torbica že dolgo ni le sredstvo za prenašanje drobnarij, ki jih potrebuješ imeti vedno ob sebi, pač pa je tudi modni dodatek, ki bo dopolnil tvoj izgled. Ni važno, ali imaš rajši manjše ali velike torbice, črne ali roza, ženska torba bo vedno spremenila in dopolnila tvoj outfit. Poskrbi le, da se odtenki ali kombinacije barv ustrezno ujemajo in da se boš v svojih oblačilih (in modnih dodatkih) dobro počutila.

Ženske torbice nas navdušujejo predvsem s svojim dizajnom, različnimi barvami, vzorci, motivi in potiski. Poudarijo lahko tako tvojo športno plat, kot tudi na primer tvojo prefinjeno, elegantno modno stran. Sedaj vidiš, da izbira torbice ni tako nedolžna, kot na prvi pogled izgleda.

Čeprav je prav vsaka ženska torbica po svoje lepa in popolna, pa ji po želji vedno lahko pripneš še kakšen dodatek. Najbolj priljubljeni modni dodatki so pom pom cofki in podobni okraski, ki še izpopolnijo tvojo torbico. Zelo priljubljena dekoracija je tudi ruta, ki se jo kot mašnico zaveže na ročaj modne ženske torbice.

Zavedamo se, da smo si ženske lahko zelo različne in so nam všeč različni modni dodatki. Na naših poličkah boš našla damske torbice in torbe vseh vrst, zato smo prepričani, da boš našla pravo zase.

Brezčasne modne ženske torbice in torbe

Brezčasne oz. zimzelene modne ženske torbice so torbe, ki NIKOLI ne gredo iz mode oz. so odporne na modne trende. Brezčasne torbice so vedno aktualne, najpogosteje sicer nevpadljive. Praviloma so to ženske torbe bolj hladnih barv, kot so črna, rjava in siva, in ne izražajo nekega posebnega sloga. Najpogosteje se lahko odlično kombinirajo s praktično katerimkoli outfitom, zato so med ženskami tudi tako zelo priljubljene. V vsaki damski omari naj bi se nahajala vsaj ena brezčasna ženska torbica.

Ženske oz. damske majhne in velike torbice

Ženske oz. damske torbice se ne razlikujejo le po dizajnu in barvi, pač pa tudi po velikosti. Na Torbice.si smo vse torbe razdelili na tri stopnje, in sicer na majhne torbice, srednje velike torbice in velike torbice. Pred nakupom dobro premisli, kaj vse boš pospravila v svojo novo torbo in si tako vsaj malo zožaj izbor. Si si zamislila, da bo tvoja naslednja torba velika? V filtru pod menijem »Velikost« izberi »Velike torbice« in prikazale se ti bodo samo naše ženske velike torbice.

V spletni trgovini Torbice.si boš našla vse vrste, velikosti in barve torbic. Presenetili te bodo dizajni t.i. cekar torbice, vedno popularne vrečaste torbice in torbe, za tiste, ki pa vam diši vonj po usnju, pa bo seveda edina prava izbira ženska usnjena torbica. So ti všeč nove trendi prozorne torbice? – Tudi te imamo!

Sedaj pa razišči našo ponudbo in si izberi nekaj zase. Ženske torbice in torbe že čakajo na novo lastnico.