Filter

Barva

Material

Velikost

Zapiranje

Spol

Cena

0,00 € - 60,00 €

Obstaja 64 izdelkov.

Prikazujem 1-30 od skupno 64 izdelkov

Kdaj so torbice za čez ramo najboljša izbira?

Torbice za čez ramo so najbolj priljubljene torbe, ko govorimo o popoldanskem sprehodu po mestu ali enostavno – tvojemu prostemu času. Pozabljamo, da so tudi enoramne torbe lahko enako elegantne, kot klasične torbice, ki jih ženske še vedno raje uporabljamo za v službo, na fakulteto ali ostale obvezne opravke.

Prav tako ne drži, da so klasične ročne torbice večje in imajo več prostora, saj obstajajo tudi torbe za čez ramo, ki so večje in bolj prostorne – ja, prav si ugotovila, vse je stvar navade. Saj veš, navada je železna srajca.

Želimo, da veš, da je torba za čez ramo enako primerna tudi za bolj pomembne opravke. Pogosto je celo boljša izbira, saj boš imela obe roki prosti in z njima počela, kar ti je volja. 

Enoramna torba pride še kako prav, če je tvoje delo tudi terensko. Predvsem na terenu potrebuješ lažjo in bolj fleksibilno torbico, ki si jo lahko obesiš na svoje rame. Potrebuješ v svojo torbico pospraviti fascikel v velikosti formata A4? – Brez skrbi, tudi take enoramne torbice imamo vedno na zalogi.

Barve, vzorci, motivi in potiski

Zavedamo se, da ima vsaka ženska svoje potrebe, svoj modni stil in okus ter svoje barvne preference. Na naših virtualnih poličkah boš našla velike in male torbice za preko ramena v različnih barvah ali barvnih kombinacijah ter z različnimi vzorci, motivi ali potiski. Prepričani smo, da boš med vsemi našimi torbicami zagotovo našla tisto, ki ti je najbolj pisana na kožo, in bo dopolnila tvoj izgled ter naredila tisto piko na i tvojemu outfitu.

Ali smemo modne torbice za čez ramo nositi kot večerne torbice?

Ženske se pogosto sprašujemo, ali je sprejemljivo na posebnem dogodku, kot je poroka, večerja ali službena zabava, nositi namesto elegantne večerne torbice raje modne torbice za čez ramo?

Odgovor je seveda JA, vsekakor! Tako kot večina drugih torb, se tudi enoramne torbice in torbe delijo na tiste bolj modne in elegantne, ter na tiste bolj športne. 

Če čutiš, da bi ti enoramna modna torba za čez ramo bolj pasala na tvoj outfit kot večerna torbica, in predvsem, če se boš tako ti boljše počutila, jo izberi in sploh ne razmišljaj dalje. Modne torbice za čez ramo so lahko prav tako lepe, elegantne in dopolnijo tvoj outfit. Od večerne torbice se pogosto razlikujejo zgolj zaradi tega, ker nimajo biserčkov, diamantkov in čipk oz. ostalih modnih dodatkov, ki večerno torbico naredijo tako graciozno in poželjivo.