Filter

Barva

Material

Velikost

Zapiranje

Spol

Cena

0,00 € - 30,00 €

Obstaja 37 izdelkov.

Prikazujem 1-30 od skupno 37 izdelkov

Pravilno nošenje večerne torbice

Si se kdaj vprašala, kako se pravilno nosi elegantna večerna torbica? 

Večerne torbice so najpogosteje majhne in brez ročajev, zato jih praviloma nosimo kar v roki. Večina naših modelov ima priložen tudi tanek in eleganten pašček ali verigico za nošenje torbice na rami. V tem primeru le poskrbi, da torbica ne bo prenizko ali previsoko ob tvojem telesu. Pašček si nastavi na dolžino, kjer bo večerna torbica v okolici tvojega boka in ne na pasu ali stegnu.

V kolikor ima večerna torbica ročaj, pa se ga seveda ne boj uporabiti ;)

Na kaj moraš biti pozorna pri nakupu večerne torbice?

Nakup večerne torbice je sicer nekaj luštnega, pa vendar te želimo pred tem opozoriti na najpogostejše napake pri njenem nakupu.

Res je, da so večerne tobice najpogosteje majhne, vendar ne enako majhne! Nekatere so tako majhne, da lahko vanjo pospraviš le robčke in kakšno šminko, v malo večje pa lahko pospraviš poleg robčkov tudi telefon, denarnico, ključe in še kaj. 

Pred nakupom torej razmisli, kako veliko torbico potrebuješ. V opisu vsake torbice na spletni strani Torbice.si se nahajajo tudi njene dimenzije. Prepričaj se, da ti večerna torbica ne bo le všeč, ampak bo tudi funkcionalna in boš v njej lahko nosila vse, kar nujno potrebuješ.

Pred nakupom pisemske ali večerne torbice tudi dodobra premisli, katera barva torbice bo ustrezala k tvoji obleki, čevljem in nakitu. Že od nekdaj je veljalo, da naj se torbica ujema s čevlji, vendar pa so dandanes pravila že zelo ohlapna in jih ni nujno upoštevati. 

V kolikor nisi sigurna, katera pisemska ali večerna torbica bo prava zate, nam pošlji sliko obleke, čevljev in nakita na naš e-mail naslov in poskušali ti bomo pomagati po naših najboljših močeh.

Ali so večerne torbice namenjene le za uglajene večere?

Ne, dokler se tvoja večerna torbica lepo poda k tvojemu outfitu, ne rabiš nič skrbeti o tem, kaj se sme in kaj se ne sme. V današnjem času je moderno veliko kombinacij, ki si jih prej nihče od modnih strokovnjakov niti ni upal omeniti. 

Večerne torbice lahko vsak dan vidimo na veliko različnih outfitih, na primer tudi na navadnih kavbojkah in majici s kratkimi rokavi. V kolikor se boš v svojem outfitu sama dobro počutila, ti za tipičen namen večerne torbice ni potrebno skrbeti.

Poročne torbice

Poročne torbice niso nič drugega, kot bele, srebrne ali zlate večerne torbice. Poišči si tisto, ki bo k tvoji poročni obleki najbolj pasala in s katero se boš najboljše počutila. Naj bo ta dan zapisan med najlepše dni v tvojem življenju!

 

Glavna naloga večerne torbice je torej dopolnjevanje obleke in nasploh celotnega tvojega outfita. V kolikor v svoji garderobni omari še nimaš pravšnje večerne torbice, si oglej našo ponudbo na Torbice.si, kjer te čaka velika izbira kvalitetnih torbic po zares ugodnih cenah. 

Prijetno nakupovanje ti želimo,
tvoja ekipa Torbice.si