Filter

Barva

Material

Velikost

Zapiranje

Spol

Cena

0,00 € - 20,00 €

Obstaja 8 izdelkov.

Prikazujem 1-8 od skupno 8 izdelkov

Toaletne torbice za vsako priložnost

Ne glede na to kam boš namenjena, toaletna ali kozmetična torbica bo tvoja praktična spremljevalka kjerkoli. Morda pa le iščeš kam bi pospravila vso kozmetiko, ki se ti nabira na poličkah v kopalnici. Z izbiro prave toaletne ali kozmetične torbice, boš poskrbela, da bodo izdelki za nego v tvoji domači kopalnici lepo in skrbno pospravljeni.

Toaletna in kozmetična torbica po tvoji zbiri

Tako kot delimo ostale ženske torbice na klasične torbice, enoramne torbe in večerne torbice, lahko tudi toaletne torbice delimo glede na namen uporabnosti.

Toaletna ali kozmetična torbica se lahko izbira še po velikosti, materialu in stilu.

Toaletna torba v različnih velikostih

Izbiraš lahko po velikosti. Se odpravljaš po hitrih opravkih, na obisk k prijateljici ali v fitnes? Za najnujnejše potrebščine bo smiselna mala toaletna torba, katero boš tudi lažje spravila v manjšo torbico. Te morda bolj prepričajo velike toaletne torbice? V slednjih je dovolj prostora za hranjenje vseh lepotilnih pripomočkov, ki jih potrebuješ čez dan. Če se odpravljaš na dolgo potovanje, bo prava izbira potovalna toaletna torbica večjih dimenzij, v katero boš lahko spravila vse kar na dopustu ali službenem potovanju potrebuješ.

Izbira materiala in nega

Ne smemo pa pozabiti tudi na različne materiale, ki so pravtako pomembni glede na to za kaj se bo toaletna ali kozmetična torbica uporabljala. Na spletu lahko najdeš toaletne torbice iz blaga, usnja ali umetnega usnja, ki pa je še posebno odporen na umazanijo in ga lahko odlično očistiš le z vlažno krpico. Ne glede na zunanji material, je notranja stran torbice večinoma pralna, kar je v primeru razlitja šampona ali kakšne druge tekočine še posebej praktično.

Raznolika izbira za vse okuse

Torbice za kozmetiko so na voljo v najrazličnejših oblikah, barvah in vzorcih. Izbira sega od klasičnih enobarvnih, s pisanimi vzorci, različnimi potiski, pa do takšnih z dodatnimi žepki in zadrgo. Še bolj funkcionalna in udobna je toaletna torbica za obesit, ki jo lahko obesiš s kovinskim kaveljčkom. Če pa želiš imeti pregled nad spravljenimi izdelki še preden odpreš toaletno torbico, bo pa zate pravšnja prozorna toaletna torbica.

Toaletna torbica kot darilo

Toaletna torbica je krasno darilo, ki ga lahko podariš katerikoli ženski. So pa tudi odlično poslovno darilo. Lepe in elegantne kozmetične torbice bo vesela vsaka stranka, s tem pa ji boš na prefinjen način izkazala zaupanje in ohranila dobro sodelovanje.

Če v svoji zbirki torbic še nimaš toaletne in kozmetične torbice, hitro pokukaj na Torbice.si in si izberi tisto, ki odgovarja tvojim potrebam in okusu. Prijetno nakupovanje ti želimo.