Filter

Barva

Material

Velikost

Zapiranje

Spol

Cena

0,00 € - 30,00 €

Obstaja 73 izdelkov.

Prikazujem 1-30 od skupno 73 izdelkov

Katere vrste torbic boš našla v kategoriji Najcenejše torbice in torbe?

V kategoriji Najcenejše torbice smo se osredotočili na poceni in ugodne torbice, katerih cena ne presega 19,90€. Najbolj priljubljene so klasične torbice, ki so tudi najbolj prodajane. Tako priljubljene so predvsem zaradi vsestranskosti, saj so prostorne in hkrati elegantne ali športne. Odlične so za v službo ali pa le za lagoden sprehod po mestu. Takoj za njimi jim že dolgo časa zvesto sledijo torbe in torbice za čez ramo, ki svet osvajajo s svojo lahkotnostjo.

Poleg klasičnih in enoramnih torbic boš na Torbice.si našla tudi poceni elegantne večerne torbice, ki te bodo očarale s svojo prefinjenostjo in gracioznostjo.

Poceni torbice in kvaliteta

Poceni pogosto pomeni slabo kvaliteto, pa vendar pri torbicah ni čisto tako, vsaj ne vedno. Seveda se torbica za 15€ težko primerja s torbico za 50€, saj so pri slednji uporabljeni boljši materiali. Poleg tega je bilo za izdelavo poceni torbice ali torbe porabljeno dosti manj časa. Posledično izdelava te torbice ni tako natančna, kot pri dražji. Ampak brez skrbi, te mini napakice se opazi le, če si za to res vzameš čas, drugače pa jih težko opaziš.

Vseeno pa želimo, da veš, da so naši dobavitelji skrbno izbrani, zato smo prepričani, da ti bodo tudi naše najcenejše torbice všeč in boš z njimi zadovoljna. Povratne informacije naših strank so vedno pozitivne.

Na naših virtualnih poličkah boš našla tudi usnjene torbice in tudi te ugodno.

 

Razišči naše kvalitetne, a poceni torbice in torbe po zares ugodnih cenah v kategoriji Najcenejše torbice. Privošči si eno zase že danes.