Smo v času, ko je na izbiro zares veliko vrst torbic. Razlikujejo se predvsem po obliki, barvi in ​​velikosti, pomemben podatek pa je tudi cena. Nekatere so cenovno dostopnejše, cene dražjih pa lahko segajo v nebo. Zdi se mi, da vprašanje “Kako izbrati pravo torbico?” niti ni na mestu, saj je na to vprašanje na splošno nemogoče odgovoriti – Potrebno bi se bilo vprašati, kako izbrati pravo torbico za žensko, ki jo bo nosila. Tukaj pa lahko pomagamo.

Prvič: Vsaka dama, ki išče pravo torbico, se mora najprej vprašati, za katero priložnost jo potrebuje. Seveda je vsaki situaciji namenjena različna torbica. Nikoli ne boste uporabili iste torbice za na plažo, za večer z vašimi prijateljicami ali za zmenek s svojim dragim. Če je torbica nekaj, kar boste uporabljali vsak dan, morate vsekakor razmisliti o trajnosti in ne samo o slogu. Navsezadnje je ne želite zamenjati po samo enem mesecu uporabe, kajne? Še ena stvar, ki jo morate imeti v mislih je barva. Nikoli ne boste zgrešili z izbiro nevtralnih barv, ki se odlično kombinirajo z vašimi oblačili, ki jih nosite. Črna, siva, bež in rjava barva so vsekakor dobra izbira. Torbica mora biti dovolj velika, da lahko vanjo pospravite vse vsakdanje potrebščine, vendar ne sme biti prevelika, saj lahko izgleda, kot da greste na potovanje.

Drugič: Medtem, ko je večina žensk pripravljena žrtvovati slog za udobje, rada poudarim, da je vedno najbolje najti neko srednjo varianto. Večerne torbice lahko izgledajo res super, vendar to velikokrat pomeni, da vam le ta “zasede” eno roko. Če vam to ne predstavlja težav, je estetsko lepša in bolj elegantna večerna torbica dobra izbira. V kolikor vam udobje pomeni več, pa uporabite elegantno enoramno torbico. Edina stvar, na katero morate paziti je, da je pašček dovolj dolg, vendar ne predolg. Ne samo, da bo videti smešno, ampak bo tudi neudobno. Tukaj bi rada še poudarila, da ima dandanes tudi večina elegantnih večernih torbic priložen pašček ali verigico za nošenje.

Tretjič: Pred nakupom nove torbice se je pametno vprašati, koliko pomembnih drobnarij imate ponavadi v torbici. Pri nakupu se tako priporoča pregled notranjosti torbice, da so te pomembne drobnarije, kot so telefon, ključi, denarnica, robčki, ipd. vedno lepo pospravljeni na svojem mestu in jih ne iščete, še posebej, če je torbica velika. Ženske nosimo v svojih torbicah veliko pomembnih stvari in resnično ne želite, da bi se prebijali po njej, da bi našli nekaj, kar potrebujete. No, v tem primeru pridejo predalčki in žepki še kako prav!

Četrtič: Pametno se je pozanimati, iz katerega materiala je narejena torbica in kako se ga vzdržuje in čisti. Med najbolj “hvaležne” materiale sodi tudi poliuretan, ki ga pogosto srečujemo tudi pri torbicah. Je odporen, prilagodljiv in vzdržljiv. Uporablja se praktično na vseh področjih. Čistimo ga lahko tudi z vlažno krpico.

Izbira prave torbice ne bi smela biti težka: Poznati moramo le svoj stil, potrebe in osebnost. Na podlagi teh izbiramo barvo, dizajn, velikost in notranjost. Praktičnost in uporabnost sta glavna dejavnika, ki ju je treba upoštevati pri izbiri torbic. Konec koncev je lastnica tista, ki jo bodo s svojo novo torbico tudi videli.

Kje kupiti pravo torbico?

V Sloveniji je ogromno trgovin, kjer se prodajajo torbice in ostali modni dodatki. Pri nakupu bodite pozorni, kje je bila torbica narejena in predvsem kako kakovostna je. Praviloma večina teh torbic prihaja iz držav, kjer uporabljajo slabše materiale, zato jo je potrebno tudi hitro zamenjati. V ekipi Torbice.si smo se odločili, da vam bomo nudili le kakovostne izdelke, večinoma iz Evropske unije, ki jih pred prodajo tudi testiramo. Poleg tega so naši artikli narejeni iz zdravju neškodljivih materialov. Vabimo vas, da spoznate naše blagovne znamke, kot so Anna Grace, LeeSun London, Anna Smith, Cavaldi in še mnogo drugih. Obiščite nas na www.torbice.si.