Kako vas lahko kontaktiram?

e-Pošta
V ekipi Torbice.si vam bomo, v primeru vprašanj ali težav, z veseljem pomagali. Na e-poštna sporočila vam bomo odgovorili takoj, ko bo to mogoče, ali najkasneje v štiriindvajsetih (24) urah. Prav tako lahko preko e-pošte oddate naročilo. E-pošto nam lahko pošljete na info@torbice.si.
Telefon
Pokličite nas in pomagali vam bomo pri vaših vprašanjih ali težavah. Prav tako lahko preko telefona oddate naročilo, zato ne oklevajte in pokličite na našo telefonsko številko 051/760-800 (pon.-sob. 8:00 – 18:00).
Facebook
Z veseljem vam bomo v primeru vprašanj ali težav pomagali tudi preko privatnega sporočila na socialnem omrežju Facebook. Odgovorili vam bomo takoj, ko bo to mogoče, ali najkasneje v štiriindvajsetih (24) urah. Prav tako lahko preko privatnega sporočila na Facebooku oddate naročilo.
Klepet v živo
Na spletni strani Torbice.si vam bomo v primeru vprašanj ali težav z veseljem pomagali s klepetom v živo (desno spodaj). Odgovorili vam bomo hitro in natančno (pon.-sob. 8:00 – 18:00). Preko klepeta v živo lahko kadarkoli oddate tudi naročilo.

Kako vem da je nakupovanje pri vas varno?

Na vsakem koraku vam zagotavljamo 100 odstotno varnost. Spoštujemo tudi vašo zasebnost in smo zavezani k temu, da jo varujemo. Spletna trgovina Torbice.si za dodatno varnost uporablja tudi SSL zaščito – certifikat.

Kako lahko všečkam vašo Facebook stran?

Če želite slediti aktualnim člankom, novostim, promocijam, nagradnim igram in super znižanjem v spletni trgovini Torbice.si, všečkajte našo Facebook stran s klikom na povezavo https://www.facebook.com/torbice.si. Hvala!

Ali se lahko naročim na vaš seznam za prejemanje e-pošte?

Če si želite slediti aktualnim člankom, novostim, promocijam, nagradnim igram in super znižanjem v spletni trgovini Torbice.si, se vpišite na naš seznam za prejemanje e-pošte s klikom tukaj. Hvala!

Kako se lahko odjavim od vašega seznama za prejemanje e-pošte?

Če si ne želite prejemati naših e-poštnih sporočil (aktualni članki, novosti, promocije, nagradne igre, super znižanja), se odjavite preko klika na povezavo “Odjava” na dnu vsakega promocijskega elektronskega sporočila.

Kaj je promocijska koda s popustom in kako jo uporabim?

Promocijska koda prinaša različne ugodnosti pri nakupu v spletni trgovini in je časovno omejena. Promocijsko kodo pri zaključku blagajne vpišete v okence »Kupon« in nato kliknete gumb »Uporabi kupon«.

Product added to wishlist