Izbor artiklov

 

Artikle, ki so ti všeč in si jih želiš kupiti, med nakupovanjem shranjuj v košarico tako, da na artiklu klikneš na gumb ”V košarico”. Ko z nakupovanjem zaključiš, klikni na ikono ”Košarica” v zgornjem desnem kotu in izberite opcijo “Na blagajno”.

 

Košarica

 

V košarici imaš zbrane vse artikle, ki si jih izbral/a med nakupovanjem. Če želiš kakšen artikel odstraniti ali spremeniti njegovo količino, lahko to storiš z vnosom v vnosno polje “Količina” v vrstici artikla. Vsako spremembo količine je potrebno osvežiti.  V kolikor želiš dodati še kakšen artikel, lahko klikniš na gumb ”Nadaljuj z nakupovanjem”. Ko zbereš vse želene artikle, v košarici klikni na gumb ”Na blagajno”.

 

Blagajna

 

Preusmerjen/a si na novo stran, ki je namenjena vnosu osebnih podatkov (ime in priimek, e-pošta, telefon), naslova (naslov, mesto, poštna številka), načina dostave ter načina plačila (plačilo po povzetju, predračun, kreditne kartice, PayPal). Zaradi večje preglednosti in hitrejšega procesiranja, je naša blagajna osnovana tako, da samo v enem koraku opraviš zaključek naročila. S tem ti omogočamo večjo preglednost in hitrejši nakup.

 

Ustvarjanje novega uporabniškega računa

 

Za dokončno potrditev nakupa imaš na voljo enostavno možnost:

 

Na začetku malenkost daljša, vendar dolgoročno bolj učinkovita rešitev je ustvarjanje novega uporabniškega računa. Prednosti so: možnost koriščenja ugodnosti, ki smo jih pripravili zgolj za naše člane, svoje podatke vpišete samo enkrat in jih ni potrebno ponovno vpisovati pri vsakem nakupu, poleg tega pa imaš omogočen dostop do zgodovine svojih nakupov.

 

Če želiš nakup opraviti po hitrejšem postopku, postopku brez registracije, vnesi samo najnujnejše podatke, ki se ne shranijo na naš strežnik in jih je zato potrebno pri novem nakupu znova vpisovati.

 

Načini plačila

 

Ne glede na izbran način plačila artiklov boš račun za nakup artiklov prejel/a na vpisan e-naslov (v .pdf formatu) takoj po dostavi paketa oziroma v fizični obliki takoj po prevzemu paketa.


  

1. Plačilo po povzetju

 

- Paket z artikli bo poslan na vpisan naslov in ko prispe, se Pošti Slovenije ali GLS Slovenija (odvisno od izbire) plača znesek artiklov s poštnino (+ 1€ odkupnina), pri nakupu nad 50€ pa je dostava brezplačna. 

2. Plačilo po predračunu

  

- Na tvoj e-naslov boš prejel/a obrazec z vsemi potrebnimi podatki za nakazilo zneska nakupa.

- Nakazilo se opravi podjetju Pro Comfort, spletne trgovine, Rok Suhadolnik s.p., Lahova pot 11, 1000 Ljubljana, TRR: SI56 6100 0001 6228 641 - Delavska hranilnica

- Takoj, ko bodo sredstva vidna na našem TR računu, naročeni paket odpošljemo na tvoj naslov.

  

3. Sistem PayPal

  

- Izbereš "Plačilo preko sistema PayPal", kjer te bo preusmerilo na uradno PayPal stran, kjer lahko izvedeš plačilo.

- Takoj, ko bodo sredstva vidna na našem PayPal računu, naročeni paket odpošljemo na tvoj naslov.

 

4. Kartično plačilo

 

- Izbereš "Kartično plačilo", kjer se bo pojavilo okence za vpis podatkov tvoje plačilne kartice.

- Takoj, ko bodo sredstva vidna na našem TR računu, bo narečeni paket odposlan na tvoj naslov.

 

Zaključek oziroma potrditev naročila

 

Po vnosu vseh zahtevanih podatkov, lahko pred potrditvijo naročila še zadnjič preveriš pravilne vrednosti dodanih artiklov v prikazani košarici. Če imaš na voljo kodo kupona, le-to vnesi v vnosno polje “Promocijska koda”. Naročilu lahko dodaš tudi poljuben komentar, ki ga vneseš v za to namenjeno vnosno polje. Pred zaključkom naročila oz potrditvijo, se moraš strinjati z našimi pogoji poslovanja. Kmalu po potrditvi naročila, boš na podan elektronski naslov prejel/a sporočilo o uspešno prejetem naročilu z vsemi spremljajočimi podatki.

 

V pogojih uporabe lahko prebereš, kakšen je postopek pri morebitnem vračilu blaga, kam se lahko obrneš v primeru zamude pri dostavi in kam v primeru morebitne pritožbe.