Izbor artiklov

 

Artikle, ki bi jih želeli kupiti, med nakupovanjem shranjujete v košarico tako, da na artiklu kliknete na gumb ”V košarico”. Ko z nakupovanjem zaključite, kliknite na ikono ”Košarica” v zgornjem desnem kotu in izberite opcijo “Na blagajno”.

 

Košarica

 

V košarici imate zbrane vse artikle, ki ste jih izbrali med nakupovanjem. Če želite kakšen artikel odstraniti ali spremeniti njegovo količino, lahko to storite z vnosom v vnosno polje “Količina” v vrstici artikla. Vsako spremembo količine je potrebno osvežiti.  V kolikor želite dodati še kakšen artikel, kliknite na gumb ”Nadaljuj z nakupovanjem”. Ko izberete vse želene artikle, v Košarici kliknite na gumb ”Na blagajno”.

 

Blagajna

 

Preusmerjeni ste na novo stran, ki je namenjena vnosu osebnih podatkov (ime in priimek, e-pošta, telefon), naslova (naslov, mesto, poštna številka, država), načina dostave ter načina plačila (plačilo po povzetju, predračun, kreditne kartice, PayPal). Zaradi večje preglednosti in hitrejšega procesiranja, je naša blagajna osnovana tako, da samo v enem koraku opravite zaključek naročila. S tem vam omogočamo večjo preglednost in hitrejši nakup.

 

Ustvarjanje novega uporabniškega računa

 

Za dokončno potrditev nakupa imate na voljo enostavno možnost:

 

Na začetku malenkost daljša, vendar dolgoročno bolj učinkovita rešitev je ustvarjanje novega uporabniškega računa. Prednosti so: možnost koriščenja ugodnosti, ki smo jih pripravili zgolj za naše člane, svoje podatke vpišete samo enkrat in jih ni potrebno ponovno vpisovati pri vsakem nakupu, omogočen imate dostop do zgodovine svojih nakupov.

 

Če želite nakup opraviti po hitrejšem postopku, postopku brez registracije, vnesite samo najnujnejše podatke, ki se ne shranijo na naš strežnik in jih je zato potrebno pri novem nakupu znova vpisovati.

 

Način plačila

 

Ne glede na izbran način plačila artiklov boste račun za nakup artiklov prejeli na vaš e-naslov (v .pdf formatu) takoj po dostavi paketa oziroma v fizični obliki takoj po prevzemu paketa.

 

1. Plačilo po povzetju

 

- Naročite željene artikle

- Paket z artikli bo poslan na vaš naslov in ko prispe, plačate Pošti Slovenije ali GLS Slovenija (odvisno od izbire) znesek artiklov s poštnino (odkupnina), pri nakupu nad 50€ pa je dostava brezplačna.

 

2. Plačilo po predračunu

 

- Naročite željene artikle

- Na email boste prejeli obrazec z vsemi potrebnimi podatki za nakazilo zneska nakupa.

- Nakazilo se opravi podjetju Pro Comfort, spletne trgovine, Rok Suhadolnik s.p., Prisojna cesta 10, 9252 Radenci, TRR: SI56 6100 0001 6228 641 - Delavska hranilnica

 

3. Sistem PayPal

 

- Naročite željene artikle

- Izberete "Plačilo preko sistema PayPal", kjer vas bo preusmerilo na uradno PayPal stran, kjer lahko z vašimi podatki izvedete plačilo.

 

Zaključek oziroma potrditev naročila

 

Po vnosu vseh zahtevanih podatkov, lahko pred potrditvijo naročila še zadnjič preverite pravilne vrednosti dodanih artiklov v prikazani košarici. Če imate na voljo kodo kupona, le-to vnesite v vnosno polje “Unovči kupon”. Naročilu lahko dodate tudi poljuben komentar, ki ga vnesete v za to namenjeno vnosno polje. Pred zaključkom naročila oz potrditvijo, se morate strinjati z našimi pogoji poslovanja. Kmalu po potrditvi naročila, boste na podan elektronski naslov prejeli sporočilo o uspešno prejetem naročilu z vsemi spremljajočimi podatki.

V pogojih uporabe lahko preberete, kakšen je postopek pri morebitnem vračilu blaga, kam se lahko obrnete v primeru zamude pri dostavi in kam v primeru pritožbe.

Product added to wishlist