Dobrodošli v spletni trgovini Torbice.si!

 

Spletna trgovina Torbice.si je nastala 15.2.2015, kot dolgoletna želja po ustanovitvi prijaznega podjetja tako za zaposlene, kot za stranke. Smo mlada nasmejana ekipa, ki obožuje modo, predvsem torbice. Prav zato se naša spletna trgovina imenuje Torbice.si. V imenu res ni veliko domišlije, je pa lahko za zapomnit, kajne? ;)

 

V spletni trgovini Torbice.si boste našli odlično ponudbo različnih modnih dodatkov, in sicer ženske in moške torbice, denarnice, nahrbtnike in ostale modne dodatke, kot so obeski (okraski) za torbice ali ključe, zapestnice, maske. Če boste stran dobro raziskali, boste lahko našli tudi otroške peresnice za pisala ter darilni program z ogromno izbiro plišastih igrač.

 

Vsi naši izdelki so primerni za darila, še posebej za rojstni dan ali ostale pomembnejše praznike, saj so lahko najlepša pozornost za vaše najdražje.

 

Zavedamo se pomena časa in njegovega stalnega pomanjkanja, zato imamo vizijo, da boste v naši spletni trgovini našli prav vse kar potrebujete za piko na i vašemu outfitu. Hkrati vam želimo omogočiti prijazen, kakovosten, udoben in ugoden spletni nakup. Trudimo se, da so vsi naši artikli kvalitetni, izbrani po zadnjih trendi modnih smernicah.

 

Nakupovanje v spletni trgovini Torbice.si je varno, saj vam na vsakem koraku zagotavljamo 100 odstotno varnost. Spoštujemo tudi vašo zasebnost in smo zavezani k temu, da jo varujemo. Spletna trgovina Torbice.si za dodatno varnost uporablja tudi SSL zaščito – certifikat.

 

V spletni trgovini Torbice.si ste še dodatno varni, saj imate kar 28-dnevno možnost vračila artikla (brez vprašanj), če vam le ta ne ustreza.

 

Naša trgovina je enostavna za uporabo in v njej lahko nakupuje prav vsak. Nakup je možen tudi brez registracije. Pri naročilih nad 50€ je dostava do vašega doma (ali drugega naslova) brezplačna. Čas, ki ga prihranite pri nakupovanju na Torbice.si pa lahko tako namenite vašim bližjim.

 

Oglejte si ponudbo na Torbice.si in si privoščite nekaj zase

 

Ženske klasične torbice po ugodni ceni, poceni torbice

  

 

 

VIZITKA PODJETJA:

 

Sedež podjetja: Pro Comfort, spletne trgovine, Rok Suhadolnik s.p., Prisojna Cesta 10, 9252 Radenci

 

Matična številka: 7218109000

 

Davčna številka: 75708752

 

TRR: SI56 6100 0001 6228 641, odprt pri Delavski hranilnici

 

Zavezanci za DDV: NE

 

Datum registracije podjetja: 24.1.2017

 

Številka dokumenta AJPES: 316-02-03723-2017/2

 

Product added to wishlist