Kako vas lahko kontaktiram?

 

e-Pošta

V ekipi Torbice.si vam bomo, v primeru vprašanj ali težav, z veseljem pomagali. Na e-poštna sporočila vam bomo odgovorili takoj, ko bo to mogoče, ali najkasneje v štiriindvajsetih (24) urah. Prav tako lahko preko e-pošte oddate naročilo. Elektronsko sporočilo nam lahko pošljete na info@torbice.si.

 

Telefon

Pokličite nas in pomagali vam bomo pri vaših vprašanjih ali težavah. Prav tako lahko preko telefona oddate naročilo, zato ne oklevajte in pokličite na našo telefonsko številko 051/760-800 (pon.-sob. 8:00 – 18:00).

 

Facebook

Z veseljem vam bomo v primeru vprašanj ali težav pomagali tudi preko privatnega sporočila na socialnem omrežju Facebook. Odgovorili vam bomo takoj, ko bo to mogoče, ali najkasneje v štiriindvajsetih (24) urah. Prav tako lahko preko privatnega sporočila na Facebooku oddate naročilo.

 

Klepet v živo

Na spletni strani Torbice.si vam bomo v primeru vprašanj ali težav z veseljem pomagali s klepetom v živo (desno spodaj). Odgovorili vam bomo hitro in natančno (pon.-sob. 8:00 – 18:00). Preko klepeta v živo lahko kadarkoli oddate tudi naročilo.

 

Kako vem, da je nakupovanje pri vas varno?

 

Na vsakem koraku vam zagotavljamo 100 odstotno varnost. Spoštujemo tudi vašo zasebnost in smo zavezani k temu, da jo varujemo. Spletna trgovina Torbice.si za dodatno varnost uporablja tudi SSL zaščito – certifikat.

 

Kako lahko všečkam vašo Facebook stran?

 

Če želite slediti aktualnim člankom, novostim, promocijam, nagradnim igram in super znižanjem v spletni trgovini Torbice.si, všečkajte našo Facebook stran s klikom na tole povezavo > KLIK

 

Ali se lahko naročim na vaš seznam za prejemanje e-pošte?

 

Če si želite slediti aktualnim člankom, novostim, promocijam, nagradnim igram in super znižanjem v spletni trgovini Torbice.si, se vpišite na naš seznam za prejemanje e-pošte na spodnji strani naše spletne strani www.torbice.si v okvirček "Prijava na e-Novičke".

 

Kako se lahko odjavim od vašega seznama za prejemanje e-pošte?

 

Če si ne želite prejemati naših e-poštnih sporočil (aktualni članki, novosti, promocije, nagradne igre, super znižanja), se odjavite preko klika na povezavo “Odjava” na dnu vsakega promocijskega elektronskega sporočila ali pa nam le pišite na info@torbice.si in odjavili vas bomo za vas.

 

Kaj je promocijska koda s popustom in kako jo uporabim?

 

Promocijska koda prinaša različne ugodnosti pri nakupu v spletni trgovini in je časovno omejena. Promocijsko kodo pri zaključku blagajne vpišete v okence »Kupon« in nato kliknete gumb »Uporabi kupon«.

Product added to wishlist