Torbice.si - Kdo smo in kaj prodajamo?

 

Spletna trgovina Torbice.si je nastala leta 2015, kot dolgoletna želja po ustanovitvi prijaznega podjetja tako za zaposlene, kot za stranke. Smo mlada nasmejana ekipa, ki obožuje modo, predvsem torbice in ostale modne dodatke, ki naredijo piko na i tvojemu outfitu. Saj veš, detajli naredijo razliko!

 

V naši spletni trgovini se nahaja mamlijiva ponudba različnih modnih dodatkov, predvsem torbice, denarnice in nahrbtniki. Nismo pozabili niti na ostale modne dodatke, med katere spadajo obeski/okraski za torbice ali ključe ter zaščitne modne maske. Če boš malo bolj pobrskala po naši spletni trgovini pa boš našla tudi nekaj za naše najmlajše, in sicer otroške peresnice za pisala ter darilni program z veliko izbiro plišastih igrač Nici.

 

Omogočamo ti dostop do svetovno znanih, popularnih in priljubljenih modnih blagovnih znamk, med katere spadajo Anna Grace, Anna Smith, LeeSun London, LYDC London, Gessy, Cavaldi, Ronaldo, Always Wild, Lorenti, Rovicky, Felice, Paul Rossi, Adleys, JCB, CiCi MOD, Max & Enjoy, Milano Design, Nici, noro priljubljeni David Jones ter mnoge druge. 

 

Vse torbice in ostali modni dodatki so dobavljeni iz držav članic Evropske unije, predvsem iz Velike Britanije, Italije, Francije in Poljske.

 

Vsi naši artikli so primerni za darila, še posebej za rojstni dan ali ostale pomembnejše praznike, saj so lahko najlepša pozornost za tvoje najdražje.

Ženske torbice in torbe rjave barve z vzorcem na rjavo belem ozadju

 

Zakaj nam lahko zaupaš?

 

Naše stranke spletno stran cenijo predvsem zaradi odličnega razmerja med ceno in kvaliteto, ekspresne dostave ter hitre in enostavne menjave ali vračila. V kolikor z artikli nisi 100% zadovoljna, jih lahko vrneš v podaljšanem roku 30dni brez vprašanj.

 

Zavedamo se pomena časa in njegovega stalnega pomanjkanja, zato imamo vizijo, da boš v naši spletni trgovini našla prav vse kar potrebuješ za piko na i tvojemu outfitu. Hkrati ti želimo omogočiti prijazen, kakovosten, udoben in ugoden spletni nakup. Trudimo se, da so vsi naši artikli kvalitetni, izbrani po zadnjih trendi modnih smernicah.

 

Nakupovanje v spletni trgovini Torbice.si je varno, saj ti na vsakem koraku zagotavljamo 100 odstotno varnost. Spoštujemo tudi tvojo zasebnost in smo zavezani k temu, da jo varujemo. Spletna trgovina Torbice.si za dodatno varnost uporablja tudi SSL zaščito – certifikat.

 

Trgovina je enostavna za uporabo in v njej lahko nakupuje prav vsak. Nakup je možen tudi brez registracije. Pri naročilih nad 50€ je dostava brezplačna.

 

Čas, ki ga prihraniš z nakupovanjem na Torbice.si, pa lahko tako nameniš tvojim bližjim.

 

Oglej si ponudbo na Torbice.si in si privošči nekaj zase!

 

Prijeten pozdrav,
ekipa Torbice.si