Kako vas lahko kontaktiram?

 

E-Pošta:

 

V ekipi Torbice.si ti bomo v primeru vprašanj ali težav z veseljem pomagali. Na e-poštna sporočila ti bomo odgovorili takoj, ko bo to mogoče, ali najkasneje v štiriindvajsetih (24) urah. Prav tako lahko preko e-pošte oddaš naročilo. Elektronsko sporočilo nam lahko pošlješ na info@torbice.si.

 

Telefon:

 

Pokliči nas in pomagali ti bomo po naših najboljših močeh. Prav tako lahko preko telefona oddaš naročilo, zato ne oklevaj in pokliči na našo telefonsko številko 051 760 800.

 

Facebook:

 

Z veseljem ti bomo v primeru vprašanj ali težav pomagali tudi preko privatnega sporočila na socialnem omrežju Facebook. Odgovorili ti bomo takoj, ko bo to mogoče, ali najkasneje v 24 urah. Prav tako lahko preko privatnega sporočila na Facebooku oddaš naročilo.

 

Klepet v živo:

 

Na spletni strani Torbice.si ti bomo v primeru vprašanj ali težav z veseljem pomagali tudi s klepetom v živo (ikona desno spodaj). Odgovorili ti bomo hitro in natančno. Preko klepeta v živo lahko kadarkoli oddaš tudi naročilo.

 

Kako vem, da je nakupovanje pri vas varno?

 

Na vsakem koraku ti zagotavljamo 100 odstotno varnost. Spoštujemo tudi tvojo zasebnost in smo zavezani k temu, da jo varujemo. Spletna trgovina Torbice.si za dodatno varnost uporablja tudi SSL zaščito – certifikat.

Kako lahko sledim vaši Facebook strani?

V kolikor želiš slediti aktualnim člankom, novostim, promocijam, nagradnim igram in super znižanjem v spletni trgovini Torbice.si, všečkaj našo Facebook stran s klikom na tole povezavo > KLIK

Slediš nam lahko tudi preko Instagram profila - TUKAJ

 

Ali se lahko naročim na vaš seznam za prejemanje e-pošte?

 

Če želiš slediti aktualnim člankom, novostim, promocijam, nagradnim igram in super znižanjem v spletni trgovini Torbice.si, se vpiši na naš seznam za prejemanje e-pošte na dnu strani naše spletne strani www.torbice.si v okvirček "Prijava na e-Novičke".

 

Kako se lahko odjavim od vašega seznama za prejemanje e-pošte?

 

V kolikor ne želiš več prejemati naših e-poštnih sporočil (aktualni članki, novosti, promocije, nagradne igre, znižanja), se odjavi preko klika na povezavo “Odjava” na dnu vsakega promocijskega elektronskega sporočila ali pa nam le piši na info@torbice.si in odjavili te bomo ročno.

 

Kaj je promocijska koda s popustom in kako jo uporabim?

 

Promocijska koda prinaša različne ugodnosti pri nakupu v spletni trgovini in je časovno omejena. Promocijsko kodo pri zaključku blagajne vpiši v okence »Imaš morda promocijsko kodo?« in nato klikneš gumb »Dodaj«.